Koirien esittelysivu

Tytöt:

Lyyli (Hopeanuolen Lucia) s. 20.12.2009

isä Ilveskosken Don Juan

emä Hopeanuolen Ruusunen

Lyyli on koiraporukan itseoikeutettu johtajatar, jonka auktoriteettiasemaa ei ainakaan vielä tähän mennessä ole kukaan koiristamme kyseenalaistanut millään tavalla. Lyyli tietää, mitä tahtoo – joskus jopa itsepäisyyteenkin saakka. Jaloissaan sillä on ilmeisesti jonkinmoiset vieterit, sillä se rakastaa hyppiä ylös ja yhä ylemmäs. Toinen asia, mitä Lyyli erityisesti rakastaa, ovat pehmolelujen hännät, joita se imeskelee todella pitkään ja hartaasti. Tästä syystä suurin osa pehmoleluistamme onkin ”kadottanut” häntänsä. Lyylin ensimmäinen pentue syntyi vappuaattona 2012 ja toinen pentue lokakuussa 2014. Nyt tämä mummeli on jo eläkkeellä jalostustouhuista, mutta harrastaa satunnaisesti kaverikoirailua.

Selma (Imagine de Vishka Land) s. 15.1.2013

isä Faveur d’un Soir de Vishka Land

emä Easy Dream de Vishka Land

Ranskattaremme Selma on varmaankin maailman rauhallisimmalla ja kilteimmällä luonteenlaadulla varustettu cotoni. Se pitää erityisesti sohvan selkänojalla loikoilusta ja leikkii mielellään nuorempien koirien kanssa. Tarvittaessa tästä sohvaperunasta kuitenkin löytyy aikamoinenkin juoksuvauhti. Selman kanssa harrastamme kaverikoirailua, mihin se soveltuu rauhallisen luonteensa ansiosta erinomaisesti. Selman pennut syntyivät 19.12.2016.

Selmalla on MyDogDNA -passi.

Pulmu (Lumihattaran Badabim) s. 10.10.2014

isä Hopeanuolen Welikulta

emä Hopeanuolen Lucia

Pulmu-tyttö jäi kotiin kasvamaan Lyylin toisesta pentueesta. Tämä rouvanen on varustettu varsin miellyttävällä luonteella; se on suhteellisen rauhallinen, mutta samalla iloinen ja leikkisä. Sen kanssa voi hyvillä mielin mennä mihin tahansa, sillä se suhtautuu rauhallisesti ja avoimesti eri tilanteisiin. Näyttelyharrastuksesta ansaittuna on yksi serti. Pulmulla on ollut kolme pentuetta, ja nyt se eläkepäivinään harrastaa suurella innolla rallytokoa.

Pulmulla on MyDog DNA -passi.

Sirkku (Lumihattaran Gilmore Girl), s. 12.4.2018

isä Lumihattaran Ernuhipsteri

emä Lumihattaran Badabim

Pulmun ensimmäisen pentueen ainokainen Sirkku on porukan ehdoton blondi tai ainakin osaa vetää sellaista roolia hyvin uskottavasti. Se on aina valmis leikkimään meillä olevien pentujen kanssa, mutta ei lainkaan pidä isommista tai värikkäistä koirista. Sirkulla on ollut yksi pentue, kaksi poikaa, jotka syntyivät joulun alla 2021.

Sirkulla on MyDog DNA -passi.

Lumi (Lumihattaran Lumen Laulu), s. 19.10.2020

isä Sunrise Sleepy Hollow Ranch

emä Oh-La-La du Castel de la Roche aux Fees

Lumi on tsekintuonti-isukin ja alkuperältään ranskalaisen mamman tytär, joka asuu sijoituskodissa Oulussa. Kuten kuvasta näkyy, tämän tyttösen lempiharrastus on pallonpeluu.

Aina (Lumihattaran Ottilia Ovelainen), s. 23.1.2022

isä Maserati from Cotonofhappyness

emä Quanta Bellezza vom Cotonfeeling

Aina on saksalaisten vanhempiensa vauhdikas oululainen tytär, joka asuu sijoitusperheessä Oulussa.

 

Pojat:

Tällä hetkellä kennelin ainoa oma uros on Hopeanuolen kennelin kanssa yhteinen saksalaisherra Maserati from Cotonofhappyness.