Koirien esittelysivu

Tytöt:

Lyyli (Hopeanuolen Lucia) s. 20.12.2009

isä Ilveskosken Don Juan

emä Hopeanuolen Ruusunen

Lyyli on koiraporukan itseoikeutettu johtajatar, jonka auktoriteettiasemaa ei ainakaan vielä tähän mennessä ole kukaan koiristamme kyseenalaistanut millään tavalla. Lyyli tietää, mitä tahtoo – joskus jopa itsepäisyyteenkin saakka. Jaloissaan sillä on ilmeisesti jonkinmoiset vieterit, sillä se rakastaa hyppiä ylös ja yhä ylemmäs. Toinen asia, mitä Lyyli erityisesti rakastaa, ovat pehmolelujen hännät, joita se imeskelee todella pitkään ja hartaasti. Tästä syystä suurin osa pehmoleluistamme onkin ”kadottanut” häntänsä. Lyylin ensimmäinen pentue syntyi vappuaattona 2012 ja toinen pentue lokakuussa 2014. Nyt Lyyli-mummo on jo eläkkeellä jalostustouhuista.

Selma (Imagine de Vishka Land) s. 15.1.2013

isä Faveur d’un Soir de Vishka Land

emä Easy Dream de Vishka Land

Ranskattaremme Selma on saavuttuaan lunastanut nopeasti paikkansa koirajoukossamme. Se on varmaankin maailman rauhallisimmalla ja kilteimmällä luonteenlaadulla varustettu cotoni. Se pitää erityisesti sohvan selkänojalla loikoilusta ja leikkii mielellään nuorempien koirien kanssa. Tarvittaessa tästä muhkealla turkilla varustetusta viilipytystä kuitenkin löytyy aikamoinenkin juoksuvauhti. Selman kanssa harrastamme kaverikoirailua, mihin se soveltuu rauhallisen luonteensa ansiosta erinomaisesti. Selman pennut syntyivät 19.12.2016.

Selmalla on MyDogDNA -passi.

Pulmu (Lumihattaran Badabim) s. 10.10.2014

isä Hopeanuolen Welikulta

emä Hopeanuolen Lucia

Pulmu-tyttö jäi kotiin kasvamaan Lyylin toisesta pentueesta. Tämä nuori neito on varustettu varsin miellyttävällä luonteella; se on suhteellisen rauhallinen, mutta samalla iloinen ja leikkisä. Sen kanssa voi hyvillä mielin mennä mihin tahansa, sillä se suhtautuu rauhallisesti ja avoimesti eri tilanteisiin. Näyttelyharrastuksesta ansaittuna on yksi serti. Pulmun ensimmäinen pentue - yksi tyttöpentu - syntyi huhtikuussa 2018.

Pulmulla on MyDog DNA -passi.

Säde (Oh-La-La du Castel de la Roche aux Fées), s. 25.1.2018

isä Ipso-Facto du Castel de la Roche aux Fées

emä Ivana du Castel de la Roche aux Fées

Säde tuli Ranskasta kenneliimme keväisenä auringonsäteenä, ja toiveena on saada tästä hurmaavasta ja reippaasta tyttösestä alku Lumihattaroiden toiselle narttulinjalle. Neitokainen on luonteeltaan aika vilkas, tosi rohkea ja kovin kiltti.

Sirkku (Lumihattaran Gilmore Girl), s. 12.4.2018

isä Lumihattaran Ernuhipsteri

Emä Lumihattaran Badabim

Pulmun ensimmäisen pentueen ainokainen Sirkku on aikamoinen rasavilli. Rauhallista äitiään enemmän se onkin ehkä tullut luonteeltaan Lyyli-mummoonsa ja Lola-tätiinsä. Tämä tyttönen on kuitenkin niin hauska ja meille kaikille kovin tärkeä, että se piti ehdottomasti jättää kotiin kasvamaan.

Pojat:

Noppa (Muguiris Sherkan), s. 17.1.2015

isä Muguiris Aiko

emä Muguiris Dannae

Noppa on Espanjan-tuonti, joka on yhteisomistuksessa Hopeanuolen kennelin kanssa. Luonteeltaan se on kiltti, reipas, rohkea ja oppivainen. Se on Selman pentujen isukki. Noppa asustelee sijoituskodissa Kempeleessä.

Nopalla on MyDog DNA -passi.

Romeo (Clark Fionky ze Slunecni) s. 25.5.2012

isä Cartoonland’s Arizona Dream

emä Corcaroli Life Joy

Tsekintuontimme Romeo on hurmaava ja herttainen herrasmies, joka on yhteisomistuksessa Hopeanuolen kennelin kanssa. Se on luonteeltaan miellyttävä ja tottelevainen sekä huomattavasti rauhallisempi kuin Aapo. Näyttelyistä se on ennättänyt saada kaksi sertiä. Sillä on jo useampia pentueita Hopeanuolen kennelissä ja se on myös Hetan ensimmäisen pentueen poikien isäpappa.

Romeolla on MyDogDNA -passi.

Teppo (Sunrise Sleepy Hollow Ranch), s. 13.10.2017

isä Mr. Nice Guy Sleepy Hollow Ranch

emä Magniolia Lace of Woodland Cottage

Uusi tsekintuontimme Teppo on sangen hyvätapainen nuorimies, joka ei turhia hauku eikä hötkyile. Se on yhteisomistuksessa Hopeanuolen kennelin kanssa ja asustaa sijoitusperheessä Kalajoella.

Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160
OK Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

| Vastaa

Uusimmat kommentit

09.02 | 21:16

Hei! Cotonin pentu kiinnostaisi kovasti. Onko teillä jo varauslista täynnä?

...
21.01 | 15:36

Hei! Voi että on suloisia palleroita:) Vieläkö sinulla on pentuja varattavissa?

...
21.11 | 08:58

Hei Mirjami, nyt varmistui että pentuja on tulossa.

...
06.09 | 20:03

ihania palleroita,,,,aion hankkia tällaisen söpöläisen.
ilmoitatko kun pienet suunnitteilla ja varattavissa.

...
Tykkäät tästä sivusta